Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informavo, kad pranešimas apie nelaimę buvo gautas 5.27 val. Informuota, kad Gariūnų gatvėje susidūrė dvi transporto priemonės, medikai po smūgio apvirto ant šono, gali būti prispaustų žmonių.

Teigiama, kad prispaustų asmenų nebuvo, gelbėtojai tik atjungė transporto priemonių akumuliatorius ir išvalė išbėgusius skysčius.

Anot policijos, apie avariją pranešęs žmogus teigė, kad yra sužeistas GMP vairuotojas, bet automobilyje yra ir daugiau žmonių.

Atvykus pareigūnams paaiškėjo, kad GMP medikai vyko iš Elektrėnų su pacientu, sankryžoje nepraleido „Mercedes Benz“ ir su juo susidūrė.

Pirminiais duomenimis, GMP vairavo 1964 metais gimęs vyras, kartu vyko paramedikė (gim. 1972 m.), transporto priemonėje buvo pacientas, jie visi išgabenti į ligoninę.

„Mercedes Benz“ vairavo 1969 metais gimęs vairuotojas.

Pareigūnai aiškinasi įvykio aplinkybes. Transporto priemonių vairuotojai nelaimės metu buvo blaivūs.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)