Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informavo, kad 12.29 val. buvo gautas pranešimas, kad Jungėnų kaime, susidūrė keturios transporto priemonės.

Teigiama, kad susidūrė trys automobiliai ir traktorius.

Pirminiais duomenimis, vienoje transporto priemonėje buvo prispausta moteris, ji išlaisvinta ir perduota medikams.

Liudininkai rašė, kad eismas visiškai buvo uždarytas.

Papildyta

Policija informavo, kad įvyko eismo įvykis, kurio metu susidūrė traktorius „John Deere“, kurį vairavo blaivus vyras (gim. 1998 m.), automobilis BMW, kurį vairavo blaivus vyras (gim. 1995 m.), automobilis „VW Caddy“, kurį vairavo blaivus vyras (gim. 1974 m.) ir automobilis „Toyota Avensis“, kurį vairavo blaivi moteris (gim. 1972 m.).

Eismo įvykio metu nukentėjo automobilio BMW ir automobilio „Toyota Avensis“ vairuotojai, kurie pristatyti į VšĮ „Marijampolės ligoninė“.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. (kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimas).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)