Mergina dėl veido, kojų ir pilvo sumušimų pristatyta į ligoninę. Neblaivus (0,74 prom.) įtariamasis (gim. 1987 m.) uždarytas į areštinę.

Įtariamasis nuo seno gerai žinomas Elektrėnų policijai. Jis keletą kartų teistas už įvairius turtinius nusikaltimus, kalėjęs, daugybę kartų baustas administracine tvarka už vairavimą neturint tam teisės, už vairavimą apsvaigus nuo narkotinių medžiagų ir t.t.

Užpernai policija paviešino vaizdo įrašą, kuriame užfiksuotos šio asmens gaudynės Elektrėnuose. 2016-ųjų gegužės 22 d., apie 9 val. 35 min., Elektrėnų policijos pareigūnai, patruliuodami Elektrinės g., ir prasilenkdami su priešais atvažiuojančiu automobiliu „Opel Vectra“, atpažino gerai jiems žinomą vairuotoją (gimusį 1987 m.). Įjungę šviesos ir garso signalus, pareigūnai nutarė sustabdyti automobilį, tačiau jo vairuotojas į teisėtus pareigūnų reikalavimus sustoti nereagavo ir padidino greitį. Dideliu greičiu, pavojingai manevruodamas ir keldamas pavojų eismo dalyviams, „Opel Vectra“ vairuotojas bandė sprukti daugiabučių namų kiemais, kuriuose įrengtos vaikų žaidimo aikštelės, prekybos centro kiemu ir pėsčiųjų takais.

Ties Sodų g. 9 numeriu pažymėtu pastatu vyras staigiai sustabdė automobilį ir, išlipęs iš jo, pasileido bėgti, tačiau netoli. Pareigūnai pasivijo bėglį, uždėjo antrankius ir pristatė į policijos komisariatą.

Paaiškėjo, kad ir tąsyk jis prie vairo sėdo būdamas apsvaigęs nuo narkotikų.