Tauragės apskrities policija praneša, kad nepabūgęs akivaizdžiai neblaivaus vairuotojo, tauragiškis panaudojo garsinį signalą ir savo automobiliu blokavo jam kelią.

Privertęs įtartinai važiavusį vairuotoją sustoti, vyras atidarė jo dureles, iš užvedimo spynelės ištraukė automobilio raktelius ir apie tai nedelsiant pranešė policijos pareigūnams.

Paaiškėjo, kad prie sustabdyto automobilio „VW Passat“ vairo sėdintis tauragiškis (gim. 1986 m.) yra kaip reikiant apsvaigęs. Alkoholio matuokliu jam nustatytas 4,03 promilės girtumas. Be to šis vyras neturi ir niekada neturėjo teisės vairuoti.

Pareigūnai dėl šio atvejo pradėjo ikiteisminį tyrimą. Pranešama, kad policija vis dažniau sulaukia pilietiškų gyventojų pranešimų apie neblaivius vairuotojus, sėdančius prie vairo.

Pareigūnai ragina nesėsti vairuoti neblaiviems ir neleisti to daryti kitiems.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją