Pasišalinti nepastebėtam nepavyko, drąsi pardavėja (g. 1955 m.) bandė sutrukdyti vagiui, įsikibo į jį ir nepaleido. Bandydamas sprukti pastarasis parvertė moterį ant grindų, tačiau ši tvirtai įsikibusi jo nepaleido, o salėje buvusios klientės taip pat nepabijojo ir kaip galėdamos bandė sulaikyti vagį. Pamatę grumtynes į pagalbą atbėgo pro šalį ėję ir važiavę asmenys. Nusikaltėlis buvo sulaikytas ir prispaustas prie žemės, kol atvyko policijos pareigūnai. Laimei, niekas nenukentėjo, praneša Alytaus apskrities policija.

Paaiškėjo, kad asmuo policijos pareigūnams gerai žinomas, ne kartą teistas. Tik prieš keletą savaičių išėjęs iš įkalinimo įstaigos, kur atlikinėjo bausmę. Taip pat paaiškėjo, kad tas pats asmuo galėjo padaryti panašius nusikaltimus Alytuje, kur iš viešbučių buvo pavogti kasos aparatų stalčiai.

Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Alvydas Jurgelevičius dėkoja pilietiškiems ir drąsiems žmonėms už pagalbą sulaikant įtariamąjį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)