Radviliškio socialinės darbuotoja, kuri lanko daugiavaikę radviliškiečių šeimą, policijai parašė skundą, kad iš apdegusio berniuko tėvo sulaukė grasinimų.

Penkiasdešimtmetis vyriškis socialinei darbuotojai telefonu grasino ją užmušti už tai, kad specialistė iki nelaimės iš motinos neatėmė vaikų.

Tragedija šeimoje įvyko antradienį, su broliuku žaidęs penkiametis, manoma, kažkuo apipylė brolį. Po to vaikai rado degtukus ir juos uždegė.

Trimetis tuoj pat virto gyvu fakelu.

Sunkios būklės trejų berniuką ištiko šoko koma, jis gydomas Kaune.

Specialistei grasinęs vyras yra abiejų šių berniukų tėvas. Su beveik 20 metų jaunesne sūnų motina, kuri augina 4 vaikus, vyras negyvena.

Viena priežasčių - dėl smurto šeimoje teismas juos įpareigojo gyventi atskirai. Išeidamas iš šeimos vyras reikalavo du savo vaikus atimti iš motinos ir išvežti į vaikų globos namus. Pats jų auginti jis nepanoro.

Pasak socialinės darbuotojos, vyriškis bandė grasinti ir vaikų motinai, kuri planuoja artimiausiu laiku vykti į Kauną pas sūnų.

Kiti trys vaikai atiduoti laikinai globai giminaičiams.

Socialinę darbuotoją penkiasdešimtmetis plūsta ne pirmą kartą, esą ji blogai rūpinasi jo sūnumis. Specialistė iki šiol į policiją nesikreipė, tačiau išgirdusi grasinimus nužudyti, parašė pareiškimą.