Ketvirtadienį vėlai vakare VSAT Vilniaus pasienio rinktinės Padvarionių užkardos pareigūnai Medininkų PKP tikrino iš Lietuvos į Baltarusiją įvažiuojančio automobilio „Honda CRV“ ir jo vairuotojo dokumentus. 2018 m. laidos hondą su belgiškais registracijos numeriais vairavo 31-erių Baltarusijos pilietis. Patikros metu pasieniečiai išsiaiškino, kad šio, kaip įtariama, vogto, automobilio nuo praėjusių metų rugpjūčio vidurio ieško Belgijos teisėsaugininkai.

VSAT Vilniaus pasienio rinktinėje dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo ar realizavimo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Už tokį nusikaltimą gresia bauda arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki ketverių metų.

Sulaikytas automobilis saugomas Vilniaus pasienio rinktinėje. Apklausę Baltarusijos pilietį, VSAT pareigūnai jį paleido.

Ikiteisminiam tyrimui vadovauja Vilniaus apygardos prokuratūra.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją