Kaip informavo Policijos departamentas, balandžio 11 d., apie 22 val. 25 min., Vilniaus r., Rudaminos sen., Rudaminos k., įmonės patalpose, keisdamas įrenginio filtrą, nuo laiptų (apie 15 m aukščio) nukrito ir mirtinai susižalojo vyras (gimęs 1963 m.).

Pirminiais duomenimis, nelaimė įvyko „Vilniaus paukštyne“.

Žuvusį vyriškį rado jo kolega, jis nedelsiant iškvietė medikus. Konstatavę nelaimėlio mirtį GMP kreipėsi į policijos pareigūnus.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 176 str. 1 d. (darbuotojų saugos ir sveikatos reikalavimų pažeidimas).

Įmonės komentaras

AB „Vilniaus paukštynas“ generalinis direktorius Tadas Sprindžiūnas pateikė komentarą apie nelaimę.

„Visas kolektyvas esame stipriai sukrėsti ir sujaudinti įvykusios nelaimės. Reiškiame nuoširdžią užuojautą žuvusio kolegos šeimai ir artimiesiems.

Dabar skiriame maksimalų rūpestį artimiausiems žuvusiojo komandos nariams, bendraujame ir suteiksime visą reikalingą pagalbą artimiesiems. Glaudžiai bendradarbiaujame ir su tarnybomis, taip pat savo jėgomis atliekame vidinį tyrimą skaudžios nelaimės priežastims nustatyti“, – praneša T. Sprindžiūnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją