Valstybės sienos apsaugos tarnyba praneša, kad rusėjo 27 d. paryčiais Kauno oro uoste dirbantys pasieniečiai pastebėjo įtartiną vyrą.

Jis keleivių terminalo bendrojoje salėje atėjo į tuo metu neveikusį barą ir nuo lentynos pasičiupo vyno butelį bei pakuotę traškučių. Išėjusį į lauką vyrą, bepradedantį vaišintis išsineštu laimikiu, sulaikė pasieniečiai.

Nuo sulaikytojo sklido alkoholio kvapas, vyras buvo atvestas į tarnybines VSAT patalpas. Tas pats 27-erių lietuvis jau buvo sulaikytas ir praėjusį ketvirtadienį.

Tądien apsilankęs neveikiančiame Kauno oro uosto bare, vyras pasiėmė keletą alkoholinių bei gaiviųjų gėrimų butelių ir užkandžių. Atsisėdusį prie staliuko svečią sulaikė pasieniečiai. Smarkiai įkaušęs ir sunkiai aplinkoje besiorientavęs vyras tada nesugebėjo VSAT pareigūnams pasakyti, kur gyvena.

Vėliau išsiaiškinta, kad vyras neturi nuolatinės gyvenamosios vietos. Žmogus niekur skristi nesiruošė ir nebuvo iš niekur grįžęs.

Pasieniečiai apie sulaikytąjį informavo oro uosto Aviacijos saugumo darbuotojus bei iškvietė policininkus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją