Sausio 27 d. 18.20 val. Raseinių r., Ariogaloje, Melioratorių g., kultūros ir sporto centre vyko salės futbolo rungtynės. Jų metu į sporto centro fojė įsiveržė apie 15 kaukėtų asmenų su metaliniais strypais, laužtuvais, beisbolo lazdomis, rankose turėdami betono luitus, plytas bei pradėjo mušti fojė buvusį asmenį.

Užpultajam pabėgus į sporto salę, užpuolikai mėgino patekti į jos vidų, į ten esančius žmones mėtė akmenis, plytas bei įmetė du dūminius užtaisus.

Daliai užpuolikų bandant patekti į antrame aukšte esantį salės balkoną, ten ir salėje esantiems asmenims mėginant apsiginti, į juos buvo mėtomas įvairus salės inventorius. Įvykio metu sužaloti T. Ž. (gimęs 1980 m.), kuris dėl prakirstos galvos gydomas ambulatoriškai, R. P. (gimęs 1970 m.), kuris dėl žaizdos kaktoje gydomas ambulatoriškai, I. B. (gimęs 1968 m.), kuris dėl galvos ir juosmens sumušimų, dešinės plaštakos ketvirto delnakaulio lūžio gydomas ambulatoriškai, ir T. A. (gimęs 1984 m.), kuris dėl dešiniojo žastikaulio lūžio, kairės plaštakos žaizdos, daugybinių kūno sumušimų gydomas ambulatoriškai.

Renginio organizatoriai varžyboms apsaugos darbuotojų nesamdė, policijos pagalbos viešajai tvarkai užtikrinti nepageidavo.

Įvykio metu suniokotas salėje buvęs inventorius, išdaužyti pastato langai, uždūmintos patalpos.

Įtariamasis V. M. (gimęs 1972 m.) uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl riaušių.