Policija informavo, kad apie 7.30 val. buvo gautas pranešimas, jog ties Miroslavo kaimu, Alytaus rajone, nuo kelio nuvažiavo ir aukštyn ratais apvirto automobilis. Pranešėjas teigė, kad prispaustų žmonių nėra, žmonės išlipę iš transporto priemonės.

Paaiškėjo, kad į nelaimę pateko Baltarusijos piliečiai. Medikai į ligoninę pristatė du nukentėjusius asmenis: moterį gimusią 1994 metais ir paauglį gimusį 2007 metais.

Papildyta

Anot policijos, Alytaus r. Tolkūnų k., Baltarusijos Respublikos pilietis (gim. 1962 m.) vairuodamas automobilį „Ford Mondeo“, dėl slidžios kelio dangos, žiedinėje sankryžoje, nesuvaldė vairuojamo automobilio, nuvažiavo nuo kelio ir apsivertė.

Medikų pagalbos prireikė nepilnamečiui (gim. 2007 m.) ir moteriai (gim. 1994 m.). Suteikus medicininę pagalbą išleisti į namus.

Automobiliu vyko penki Baltarusijos Respublikos piliečiai. Eismo įvykio metu kiti automobiliu vykę asmenys nenukentėjo.

Eismo įvykio metu apgadintas kelio ženklas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją