Ugniagesių duomenimis, šeštadienį apie 17.30 val. gaisras kilo Klykolių gatvėje. Tiršti dūmai ėmė kilti nuo maždaug 500 tonų padangų. Vėliau paaiškėjo, kad padangų kiekis dar didesnis.

Senos padangos į Akmenės pakraštį vežamos utilizavimui. Pirminiais duomenimis, vėjas dūmus neša nuo miesto pusės.

Kol kas neaišku kodėl kilo gaisras. Į įvykio vietą gesinti atskubėjo nemenkos ugniagesių pajėgos.

Etaplius informuoja, kad 21.30 val. su ugnimi kovojo apie dešimt ugniagesių autocisternų. Spėjama, kad gaisras galėjo pasiglemžti apie 800 tonų padangų.

Įvykio liudytoja Greta Dargevičiūtė nurodė, kad gaisras lokalizuotas apie 22 val.

Kaip DELFI sakė Akmenės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos viršininkas Arūnas Akulavičius, gaisras buvo išplitęs maždaus 3600 kvadratinių metrų plote. Vanduo, net ir suvaldžius ugnį, toliau liejamas be perstojo. Anot A. Akulavičiaus, kelias valandas įvykio vietoje darbuojasi apie 30 ugniagesių-gelbėtojų. Vietoje organizuojamas ir žmonių maitinimas, mat darbai vargu ar greit bus baigti. Laimei, vandens nereikia vežti iš toli - vietoje yra tvenkinys. Tai palengvina gesinimo darbus.

DELFI dėkoja skaitytojai Jorunei Jazdauskaitei ir Vidui už nuotraukas.

DELFI dėkoja skaitytojai Gretai Dargevičiūtei už nuotraukas.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (758)