Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informavo, kad apie 11.30 val. buvo gautas pranešimas, jog Vilniuje esančiame Vakariniame aplinkkelyje susidūrė 3 automobiliai.

Anot ugniagesių, prispaustų žmonių nebuvo. Įvykio metu nukentėjo moteris (gim. 1977 m.), gelbėtojai ją nunešė į GMP automobilį. Teigiama, kad buvo atjungti transporto priemonių akumuliatoriai.

Nesutarė dėl kaltės

Audi“ vairavęs vyras pasakojo, kad važiuodamas 4 eismo juosta laukė, kada galės persirikiuoti į 3 eismo juostą, tačiau moteris su savo automobiliu neišlaukė ir bandė lenkti per kairę pusę, tačiau kliudė jo transporto priemonę.

Teigiama, kad moteris papasakojo kiek kitokias aplinkybes. Anot sužalotosios, ji važiavo 4 eismo juostoje, prieš ją važiavęs „Audi“ automobilis pradėjo rikiuotis į 3 eismo juostą, tačiau jai privažiavus arčiau šis staigiai grįžo atgal ir sukėlė eismo įvykį.

„Peugeot“ rėžėsi į susidūrusius automobilius

Pasirodo, kad apie 11 val. buvo gautas pranešimas, jog susidūrė du „Audi“ automobiliai, vairuotojai nesutaria dėl kaltės, todėl buvo iškviesti policininkai.

Laukiant pareigūnų į vyro (gim. 2000 m.) „Audi“ galinę dalį rėžėsi „Peugeot“ automobilis. Vyras pasakojo, kad nuo smūgio jo transporto priemonė dar kartą rėžėsi į moters „Audi“, o „Peugeot“ kliudė dar ir „Porsche“, vairuojamą vyro (gim. 1979 m).

Per masinę avariją nukentėjo ne tik moteris, į gydymo įstaigą buvo išgabentas ir „Peugeot“ vairuotojas (gim. 1993 m.).

Liudininkai teigė, kad dėl avarijos susiformavo didelės automobilių spūstys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją