Užpuolikai kieme sumušė Kauno rajono gyventojus: 17-metį, kuris dėl patirtos galvos traumos paguldytas į Raseinių ligoninės Vaikų skyrių stebėjimui, R. A. (gimusį 1993 m.), kuris kūno sumušimą gydosi ambulatoriškai, ir M. D. (gimusį 1990 m.).

Be to, apgadinti kavinės baldai ir interjeras.

Policijos duomenimis, naktį iš šeštadienio į sekmadienį šioje kavinėje savo šventes šventė dvi kompanijos. Jos buvo atskirose salėse. Tačiau paryčiais tarp jų kilo konfliktas, peraugęs į muštynes.

Pasak Raseinių r. policijos viršininko Kęstučio Užemecko, iškviesti pareigūnai atvyko per keletą minučių, tačiau smurtautojai jau buvo pasišalinę.

Praėjusią savaitę Ariogalos gyventojų nuoskaudos dėl siautėjančių nusikaltėlių ir prastoko policijos darbo buvo paviešintos žiniasklaidoje. Po to, praėjusios savaitės pabaigoje, Policijos departamentas pranešė, kad vasario 24 d. į, Ariogalą vyksta policijos generalinio komisaro vyriausiasis patarėjas Povilas Malakauskas ir Šiaulių aps. vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Rimantas Bobinas.

Vadovai planuoja susitikti su Ariogalos miestelio gyventojais, seniūnijos darbuotojais, Raseinių r. apylinkės teismo, apylinkės prokuratūros vadovais, žiniasklaidos atstovais.

Policija kviečia gyventojus aktyviai dalyvauti susitikimuose, drąsiai išsakyti savo pastabas ir pasiūlymus dėl vietos policijos darbo gerinimo.