Tarp vakaro svečių buvo galima išvysti NBA žvaigždes: „Blazers“ gynėją Damianą Lillardą, „Celtics“ naujoką Jaysoną Tatumą, „Nets“ įžaidėją D'Angelo Russellą.

Krepšinio aistruoliai ir sportininkai buvo supažindinti su naujausiomis „NBA 2K18” funkcijomis.

Viena iš jų – žaidimas ir gyvenimas rajone. Kitaip nei praėjusiose žaidimo versijose, šioje sporto mėgėjai galės ne tik žaisti gatvės krepšinio aikštelėse, bet ir ištirti vietas už jos ribų. Viso pasaulio žaidėjai turės galimybę treniruotis atvirame sporto klube, lankytis sporto prekių parduotuvėse ir kirpyklose.

Rajono gatvėse egzistuos ir nepagrindinės krepšinio aikštelės, kuriose bus varžomasi ir žaidžiami kiti gerai žinomi gatvės žaidimai – „Minusas“ arba „Karalius“. Kai kuriais momentais naujasis krepšinio NBA simuliatorius gali priminti gerai žinomą „GTA“ žaidimą, kurio pagrindą sudaro virtualaus pasaulio tyrinėjimas ir socializacija.

Nuo šiol tai bus galima patirti ir per krepšinio žaidimą.

Dar viena džiugi žinia pasiekė žaidėjus, kurių prioritetas – žaidimas internete ir varžymasis prieš kitus pasaulio vartotojus. Nuo šiol, susikūrus savo virtualų avatarą ir siekiant kuo aukštesnio reitingo, nebereikės rungtyniauti prieš dirbtinį intelektą (kompiuterį).

Visi statistiniai rodikliai ir pasiekimai gatvės aikštelėse bus įskaičiuojami į bendrąjį karjeros kraitį. Senesnėse žaidimo versijose tai buvo neįmanoma, todėl vartotojai, norintys pasiekti 99 lygio reitingą, turėjo praleisti aibę laiko, rungtyniaudami prieš netikrus varžovus.

„NBA 2K18 Run The Neighborhood“ renginio metu buvo galima pastebėti ir lietuviškų akcentų. Rugpjūčio viduryje Domantas Sabonis savo socialinėje „Twitter“ paskyroje kreipėsi į „NBA 2K” marketingo atstovą Ronnie2K, prašydamas atskleisti Lietuvos krepšininkų reitingus naujajame žaidime. Deja, šia informacija nebuvo viešai pasidalinta.


Visgi, vakarėlyje Niujorke „Youtube“ turinio kūrėjai atskleidė Mindaugo Kuzminsko, Domanto Sabonio ir Jono Valančiūno reitingus.
Mindaugo Kuzminsko. Domanto Sbonio ir Jono Valančiūno reitingai NBA 2K17 ir NBA 2K18

„NBA 2K18“ demonstracinę versiją galėsite išbandyti jau rugsėjo 8 d., o oficialus žaidimo išleidimas numatytas rugsėjo 19 d.