Visgi NBA lygos verslas yra „varomas“ žvaigždžių, ir atsiradus galimybei vieną jų įsigyti, Oklahomos klubo vadyba nedvejojo – Paulas George'as keliauja į „Thunder“ stovyklą, o Lietuvos rinktinės puolėjas kartu su Viktoru Oladipo kraunasi daiktus į Indianą ir atstovaus „Pacers“.

Nieko nelaukdami, pabandėme atlikti „NBA 2K17” simuliaciją ir išsiaiškinti galimai būsimą Sabonio vaidmenį „Pacers“ ekipoje. Pasitelkdami populiariausią krepšinio vaizdo žaidimą, stebėjome virtualias „Pacers“ ir „Thunder“ rungtynes. Abi ekipos disponavo sudėtimis jau po atliktų keitimų ir Jeffo Teague išvykimo į Minesotos „Timberwolves“.

Galima pastebėti, kad šių metų žaidime D. Sabonis turėtų žemiausią galimą reitingą naujoje komandoje ir būtų paskutinis žaidėjas rotacijoje. Tuo tarpu, V. Oladipo iš karto pateko į „Pacers“ startinį penketą, kaip ir P. Georgas –„Thunder“.

"Pacers" ir 'Thunder" komandų sudėtys
Kova buvo kieta ir atkakli, nors rezultatas to neatspindėjo. Indianos puolėjai įnirtingai grūmėsi po krepšiu, bet „Pacers“ viltis žlugdė naujasis „Thunder“ tandemas – P. Georgas ir Russellas Westbrookas. Abu žaidėjai atitinkamai pelnė 18 ir 26 taškus.
Domantas Sabonis NBA 2K17 žaidime

D. Sabonis aikštelėje praleido tik 8 minutes, per kurias spėjo surinkti 3 taškus, atkovoti 3 kamuolius, bei atlikti 2 rezultatyvius perdavimus. Kitas „Pacers“ naujokas V. Oladipo pridėjo 17 taškų ir 7 perdavimus.

Oklahomos ekipa laimėjo susitikimą ir šventė pergalę rezultatu: 98:89. Atsižvelgiant į potencialiai skirtingą pajėgumą, devynių taškų skirtumas Indianos aistruolius gali nuteikti optimistiškai.

D. Saboniui rungtynės parodė, kad ekspertų išsakytos mintys apie kovą dėl minučių turėtų tapti realybe. Rytų konferencijoje ir visiškai kitokioje komandoje buvusio „Thunder“ starto penketo puolėjo laukia naujas iššūkis – prireiks ir talento, ir kantrybės, ir sėkmės.


Paulas George'as NBA 2K17 žaidime