Nuo 2014-ų metų „Warriors“ atstovavęs krepšininkas per penkis Kalifornijos komandoje praleistus sezonus triskart tapo NBA čempionu ir dusyk baigė kelionę link titulo pralaimėjimu finalo serijoje.

Prieš dvi dienas 34-ąjį gimtadienį atšventęs gynėjas savo NBA karjerą pradėjo dar 2004-ais metais, kai ketvirtuoju naujokų biržos šaukimu jį pakvietė Los Andželo „Clippers“ organizacija. Krepšininko karjerą gerokai apsunkino 2007-ais metais patirta kraupi kelio trauma – Livingstonui atliekant operaciją medikai rimtai svarstė kojos amputavimo scenarijų.

Po itin sudėtingos traumos atsitiesti sugebėjęs krepšininkas be „Warriors“ ir „Clippers“ taip pat rungtyniavo Majamio „Heat“, Oklahomos „Thunder“, Vašingtono „Wizards“, Šarlotės „Bobcats“, Milvokio „Bucks“, Klivlando „Cavaliers“ ir Bruklino „Nets“ klubuose.

Nors per savo karjerą Livingstonas nesužaidė nė vieno sezono, kuriame jo rezultatyvumo vidurkis būtų siekęs bent 10 taškų, paskutiniaisiais savo karjeros metais jis buvo tapęs labai svarbiu „Warriors“ rotacijos žaidėju.

Finalo serijoje Toronto „Raptors“ pranašumą pripažinusi Ouklando komanda šio tarpsezonio metu atsisveikino su Durantu, Livingstonu, Quinnu Cooku, DeMarcusu Cousinsu, Andre Iguodala, Jordanu Bellu, Jonu Jerebko ir Damianu Jonesu, o atakuojantis gynėjas Klay Thompsonas dėl sunkios kelio traumos į aikštę turėtų grįžti tik po naujųjų metų.