Milvokio „Bucks“ komandai NBA Vasaros lygoje Las Vegase atstovaujantis 23-ejų metų 211 cm ūgio vidurio puolėjas buvo rezultatyviausias rungtynių žaidėjas.

„Bucks“ 84:67 (22:19, 17:21, 27:13, 18:14) nugalėjo ne iš pajėgiausių šalies žaidėjų sudarytą Kinijos rinktinę, o J. Landale'as per 24 min. pelnė 23 taškus.

Starto penkete rungtynes pradėjęs vidurio puolėjas pataikė 6 iš 10 dvitaškių, 3 iš 5 tritaškių, 2 baudas iš 3 ir po lenta sugriebė 2 kamuolius.





Į Australijos rinktinės kandidatų sąrašą įtrauktas J. Landale'as „Žalgirio“ marškinėlius kitą sezoną apsivilks tuo atveju, jei po Vasaros lygos nesulauks pasiūlymų iš NBA klubų.

Pastarosios rungtynės J. Landale'ui Vasaros lygoje buvo jau ketvirtos. Prieš tai australas į Filadelfijos „76ers“ krepšį sumetė 25 taškus, Atlantos „Hawks“ pavaišino 13 taškų, o per susitikimą su Minesotos „Timberwolves“ pelnė 12 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)