Starto penkete susitikimą pradėjęs puolėjas žaidė 28 minutes, per kurias pelnė 9 taškus (3/6 dvit., 1/3 trit.), atkovojo 2 kamuolius ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus, tačiau suklydo 4 kartus.

Iš šešėlio išlindo kitas „Knicks“ debiutantas – trečiuoju šaukimu NBA naujokų biržoje pakviestas RJ Barrettas.

Kanadietis, kartu su I. Brazdeikiu praeityje atstovavęs savo šalies jaunimo rinktinei, buvo rezultatyviausias pralaimėtojų gretose ir surinko 17 taškų, 10 atkovotų kamuolių, 6 rezultatyvius perdavimus bei 3 blokus.

„Šiandien „Knicks“ sirgaliai gali truputį lengviau atsikvėpti“, – blankiai NBA vasaros lygos starte atrodžiusio puolėjo progresą įvertino nypost.com.

„Jis puikiai atsitiesė ir aikštėje jautėsi kur kas patogiau nei iki tol, gerai žaidė du prieš du. Man tikrai patiko jo pasirodymas, džiaugiuosi dėl jo“, – sakė „Knicks“ Las Vegase treniruojantis Judas Buechleris.

Tiesa, RJ Barrettui ir toliau sunkiai sekasi sureguliuoti savo taikiklį: šįsyk jis pataikė 5 iš 10 dvitaškių ir 1 iš 4 tritaškių.

Kitose rungtynėse Los Andželo „Clippers“ ekipa, kuriai atstovauja sutartį su Kauno „Žalgiriu“ praėjusį mėnesį sudaręs Nigelas Hayesas, 90:72 (25:20, 25:19, 16:17, 24:16) pranoko Vašingtono „Wizards“.

Puolėjas per 21 min. pelnė 6 taškus ir atkovojo 10 atšokusių kamuolių.