Žalgirietis buvo rezultatyviausias susitikimo žaidėjas, tačiau jo atstovaujama Milvokio „Bucks“ komanda 106:107 nusileido Filadelfijos „76ers“.

23 metų 211 cm ūgio krepšininkas per 28 minutes pelnė 25 taškus (3/5 dvitaškiai, 3/8 tritaškiai, 10/10 baudos), atkovojo 10 kamuolių ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

Praėjusį sezoną Belgrado „Partizan“ garbę gynęs australas 4 kartus suklydo ir 5 kartus pažeidė taisykles.

„76ers“ į pergalę vedė 19 taškų įmetęs Marialas Shayokas.

Jei J. Landale'ui pavyks įsitvirtinti NBA, „Žalgirio“ marškinėlių vidurio puolėjas neapsivilks, o kauniečiai už jį gaus išpirką.

Pernai aukštaūgis NBA Vasaros lygoje atstovavo Atlantos „Hawks“.


„Bucks“ klube J. Landale'as bendradarbiauja su buvusiu žalgiriečiu Beno Udrihu, kuris po sezono Kaune baigė krepšininko karjerą ir dabar deda pirmuosius žingsnius naujame gyvenimo etape.

2011-2013 metais Milvokyje rungtyniavęs slovėnas NBA Vasaros lygos metu dirba „Bucks“ trenerių štabe.

37-erių penktadienį sulaukęs dukart NBA čempionas apie norą greitai pradėti trenerio karjerą kalbėjo dar pernai būdamas Lietuvoje. Tuomet jis gyrė Šarūną Jasikevičių bei tikino, kad daug iš jo išmoko.

Per savo karjerą B. Udrihas yra žaidęs ir tokiuose NBA klubuose kaip Detroito „Pistons“, Majamio „Heat“, Niujorko „Knicks“, Orlando „Magic“, Sakramento „Kings“ ar San Antonijaus „Spurs“.