Anot Stepheno A. Smitho, Kawhi apie tokią galimybę galvoja labai rimtai, nepaisant visų anksčiau sklandžiusių gandų, jog jis nenori žaisti vienoje komandoje kartu su LeBronu Jamesu.

Tokią žinią jis paskelbė ESPN laidos „Get Up“ metu.



Savo sprendimą K. Leonardas turėtų priimti susitikęs su „Lakers“, kitos Los Andželo miesto komandos „Clippers“, ir „Raptors“ klubų vadovais. Rimtą susidomėjimą K. Leonardu bando rodyti ir Niujorko „Knicks“.

27-erių amterikietis šią vasarą turėjo teisę pasilikti „Raptors“ klube ir pagal seną sutartį uždirbti 21,3 mln. JAV dolerių, tačiau lygos žvaigždė tokia galimybe nepasinaudojo ir nuo liepos 1 d. taps laisvuoju agentu.

„Lakers“ komanda šią vasarą per mainus jau įsigijo Anthony Davisą, tačiau savo algų kepurėje vis dar turi pinigų, kuriuos galėtų pasiūlyti dar vienai lygos superžvaigždei.

Tiesa, kiek anksčiau kalbėta, kad vienintelis iš visų lygos klubų 190 mln. vertės penkerių metų trukmės kontraktą K. Leonardui gali pateikti būtent „Raptors“ klubas, kuriame puolėjas tapo tikru lyderiu ir finalo serijos MVP. Kitos komandos, tarp kurių ir „Lakers“, jam gali pateikti 140 mln. vertės ketverių metų pasiūlymus.

Spėliojama, kad K. Leonardas gali sekti L. Jameso ir Kevino Durantu pavyzdžiu bei pasirašyti dvejų metų kontraktą, taip siekiant sužvejoti ypatingai pelningą sutartį 2021-aisiais.

Antrą kartą NBA čempionu tapęs K. Leonardas neseniai pasibaigusiame sezone per rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 27,7 taško, atkovodavo po 7,8 kamuolio ir atlikdavo po 3,5 rezultatyvaus perdavimo.

Anot įvairių pranešimų, „Lakers“ labai rimtai domisi ir dar viena lygos superžvaigžde – Kyrie Irvingu.