Socialiniame tinkle „Facebook“ žvejybą Norvegijoje siūlantis puslapis pasidalino keliomis nuotraukomis su J. Valančiūnu.

Krepšininkas žvejybą Norvegijoje ilgai prisimins: jo rankose – įspūdingo dydžio laimikiai – uotas, jūrų ešeriai, milžiniška menkė. Pats krepšininkas su meškere nesiskyrė nuo praėjusio šeštadienio iki šio ketvirtadienio.

Praėjusią savaitę J. Valančiūnas dalyvavo LKL sezono uždarymo šventėje.

„Šiek tiek palaikau formą, dirbu fiziškai, laukiu rinktinės ir mėgaujuosi vasara. Dabar tikslas – fizinis darbas, išgydyti čiurną 100 proc., sustiprint ją. Artėjant rinktinės laikui, pradėsime krepšinio darbą“, – LKL sezono uždarymo vakare kalbėjo krepšininkas.

27-erių metų 213 cm ūgio J. Valančiūnas šiemet turėjo turiningą sezoną. Nuo 2012 metų Toronto „Raptors“ klube rungtyniavęs vidurio puolėjas vasario mėnesį buvo iškeistas į „Memphis Grizzlies“ ekipą.

Šią savaitę krepšininkas priėmė sprendimą dėl artimiausios savo karjeros ateities – septintąjį NBA sezoną užbaigęs aukštaūgis nepasinaudos teise pratęsti kontraktą su Memfio „Grizzlies“ klubu dar vienam sezonui ir taps laisvuoju agentu.

Pagrindiniu tokio sprendimo motyvu tapo lietuvio noras sudaryti su Memfio klubu ilgalaikę sutartį.

Nepasinaudojęs galimybe pratęsti kontraktą Valančiūnas taps neapribotu laisvuoju agentu ir teoriškai galėtų laisvai vesti derybas su bet kuriuo NBA klubu.