Įkandin Memfio „Grizzlies ir Sakramento „Kings“ klubų, parodžiusių duris savo vyriausiems treneriams – J. B. Bickerstaffui ir Dave'ui Joergeriui, naujojo stratego nusprendė ieškotis ir Klivlando „Cavaliers“ organizacija, atsisveikinusi su Larry Drew.

Sezono pradžioje Tyronną Luę Klivlande pakeitęs L. Drew po ketvirtadienio vakarą įvykusio susitikimo su „Cavs“ generaliniu vadybininku Koby Altmanu buvo priverstas palikti savo postą.

Tiesa, L. Drew labai nuskriaustas neturėtų būti, nes jis, tik po ilgų derybų sutikęs tapti Ohajo valstijos ekipos treneriu, buvo išsiderėjęs ne tik didesnį atlyginimą, bet ir dalinę garantiją 2019-20 metų sezonui tam atvejui, jei ši nuspręstų su juo išsiskirti, taigi „Cavs“ dabar privalės išmokėti jam neįvardintą finansinę kompensaciją.

„Kavalieriai“ su vos 19 pergalių iš 82-ių galimų pasidalino priešpaskutinę vietą visoje lygoje kartu su Finikso „Suns“ ir dabar nekantriai laukia NBA naujokų biržos loterijos, kurioje turi geras galimybes laimėti teisę ir į patį pirmąjį šaukimą.