Pirmajame ketvirtyje abi komandos pasižymėjo itin prastu taiklumu ir surinko vos po 19 taškų. Toks rezultatas tapo puikios svečių iš Indianos gynybos iliustracija – nerezultatyvesnį pirmąjį kėlinuką „Warriors“ šiame sezone sužaidė tik vieną kartą (18 taškų prieš „Thunder“ lapkričio 21-ą dieną). Kitoje aikštės pusėje varžovus sėkmingai stabdė Kevinas Durantas, pasižymėjęs pora įspūdingų blokų.


Nors „Pacers“ sugebėjo taškas į tašką kovoti su grėsmingaisiais varžovais iki antrojo kėlinuko vidurio, per likusią pirmosios rungtynių pusės dalį čempionai ėmėsi įrodinėti savo pranašumą. Didžiausia „Warriors“ turėta persvara išaugo iki 6, kiek vėliau – 9, o po dar vieno tolimo metimo – iki 12 taškų skirtumo. Į ilgąją pertrauką komandos išėjo rezultatui esant 43:53 šeimininkų naudai.

Kaip įprasta pastaraisiais metais, aukštesnę pavarą čempionai įjungė iš karto po ilgosios pertraukos. Krepšį „atrišę“ arenos šeimininkai užpylė Indianos klubo gynybą taiklių tritaškių kruša, kurią vainikavo tolimą metimą su sirena smeigęs Stephenas Curry.


Tik formalumu tapusiame ketvirtajame kėlinuke svečiai simboliškai sumažino skirtumą trimis taškais, tačiau nusileido varžovams 23 taškų skirtumu. Dvejas šio sezono rungtynes su „Warriors“ klubu Indianos ekipa pralaimėjo pritrenkiančiu 55 taškų deficitu.

23 minutes aikštėje praleidęs Domantas Sabonis puolime susidūrė su tokiais pačiais sunkumais kaip ir visa „Pacers“ komanda, tačiau kompensavo prastą taiklumą puikia kova dėl atšokusių kamuolių. Savo pasirodymą Domas užbaigė surinkęs 5 taškus (2/9 met., 1/2 baud.), 12 atkovotų kamuolių ir 3 rezultatyvius perdavimus.


Indianos komanda šiąnakt vertėsi be savo pagrindinio įžaidėjo Darreno Collisono ir dėl netekties šeimoje su ekipa trumpam atsisveikinusio vyriausiojo trenerio Nate‘o McMillano. Ketverių išvykoje žaistų rungtynių seriją „Pacers“ užbaigė neiškovoję nė vienos pergalės.

„Warriors“: DeMarcusas Cousinsas 19 (8/12 met., 11 atk. kam., 4 rez. perd.), Klay Thompsonas 18 (7/18 met., 8 atk. kam.), Kevinas Durantas ir Stephenas Curry (5/12 trit., 7 rez. perd.) po 15, Andre Iguodala 11, Draymondas Greenas 10 taškų.

„Pacers“: Tyreke‘as Evansas 20, Thaddeusas Youngas 18, Aaronas Holiday 13 (3/3 trit.), Dougas McDermottas 11 taškų.

Artimiausias rungtynes „Pacers“ vėlyvą sekmadienio vakarą namuose žais su Denverio „Nuggets“ klubu.