Nate‘o McMillano auklėtiniai varžovams priešintis sugebėjo tik du kėlinukus. Antrame ketvirtyje „Pacers“ pranašumas buvo pasiekęs dviženklę ribą, tačiau po traumos į aikštę grįžusio Joelio Embiido vedami šeimininkai pamažu perėmė iniciatyvą į savo rankas.

Po ilgosios pertraukos Indianos komanda absoliučiai subyrėjo puolime. Per visą trečią kėlinuką svečiai pataikė vos 3 iš 20 metimų iš žaidimo, o įsibėgėję „76ers“ persvėrė rezultatą savo naudai. Taškų sausra prasitęsė ir į lemiamą susitikimo dalį – „Pacers“ pasižymėti nesugebėjo daugiau nei 5 žaidimo minutes.

Po penkerių rungtynių pertraukos į aikštę šiąnakt sugrįžo Domantas Sabonis. Asmeninės pražangos apribojo lietuvio žaidimo laiką iki 20 minučių, per kurias Domas surinko 9 taškus (1/7 met., 7/12 baud.), po 6 atkovotus kamuolius ir rezultatyvius perdavimus, vieną perimtą kamuolį ir 5 klaidas.

Tai buvo tik antras kartas Sabo NBA karjeroje, kai jam per rungtynes pavyko išmesti daugiau nei 10 baudų metimų. Vienintelį kitą tokį pasiekimą Domantas užfiksavo Toronte 2017-ų metų lapkričio 24-ą dieną, kai į „Raptors“ krepšį jam taip teko mesti 12 baudų.

Prastas Domo pataikymo procentas atspindėjo visos „Pacers“ komandos aukštaūgių problemas. Komandos kapitonas Thaddeusas Youngas šiąnakt pataikė tik 3 iš 10, o vidurio puolėjas Mylesas Turneris – 2 iš 7 metimų iš žaidimo.

Pralaimėjimas nustūmė Indianos klubą į ketvirtąją Rytų konferencijos turnyrinės lentelės poziciją. Filadelfijos klubas šiuo metu turi tokį pat pergalių ir pralaimėjimų balansą, tačiau „76ers“ reguliariojo sezono seriją prieš „Pacers“ laimėjo rezultatu 3:1.

„76ers“: Joelis Embiidas 33 (11/21 met., 11/15 baud., 12 atk. kam.), Tobias Harrisas 16, Benas Simmonsas 15, Jimmy Butleris 12 taškų.

„Pacers“: Bojanas Bogdanovičius 18 (6/16 met.), Darrenas Collisonas 14, Dougas McDermottas 10 taškų.

Artimiausias rungtynes naktį iš antradienio į trečiadienį „Pacers“ namuose žais su Niujorko „Knicks“ klubu.