„Suns“ į sostinę išsiuntė 33-ejų Trevorą Arizą, o mainais gavo Kelly Oubre ir Austiną Riversą.

Pagal anksčiau sutartus mainus A. Riversas turėjo keltis į Memfį, tačiau „Suns“ klubas mainus atšaukė supratęs, kad jam yra siūlomas ne Dillonas Brooksas, o jo bendrapavardis MarShonas Brooksas.

T. Ariza į „Wizards“ sugrįžta po ketverių metų pertraukos. 2012-2014 metais Johno Wallo ir Bradley Bealo komandos draugu buvęs puolėjas Vašingtone praleistame sezone fiksavo aukščiausią savo karjeros rezultatyvumo vidurkį – 14,4 taško per rungtynes.

Šią vasarą 15 milijonų JAV dolerių vertės vienerių metų trukmės sutartį su „Suns“ klubu sudaręs krašto puolėjas Finikse buvo sužaidęs vos 26 rungtynes, kuriose vidutiniškai rinko po 9,9 taško, 5,6 atkovoto kamuolio, 3,3 rezultatyvaus perdavimo ir 1,5 perimto kamuolio.

Visą karjerą „Wizards“ garbę gynęs 23-ejų K. Oubre šį sezoną per susitikimą vidutiniškai įmeta po 12,9 taško bei atkovoja po 4,4 atšokusio kamuolio.

Tuo metu tik vasarą iš Los Andželo „Clippers“ atvykęs A. Riversas sostinėje per mačą vidutiniškai rinko po 7,2 taško, po 2,4 atkovoto kamuolio bei po 2 rezultatyvius perdavimus.