Savo pranašumą prieš „Jazz“ Indianapolio komanda įrodė antrą kartą per savaitę. Lapkričio 20 d. namuose „Pacers” tuos pačius varžovus sutriuškino 121:94.

Kaip ir tąsyk, šį kartą vėl labai patikimai nugalėtojų gretose žaidė Domantas Sabonis.

Nors prieš susitikimą klubo medikai dvejojo, ar čiurnos traumos padarinius dar jaučiantį lietuvį leisti į aikštelę, aukštaūgis į ją žengė pakilęs nuo atsarginių suolo ir buvo vienas iš pagrindinių „Pacers“ pergalės kalvių.

Per min. Domantas pasižymėjo dvigubu dubliu – pelnė 13 taškų (5/10 dvit., 3/3 baud.) ir atkovojo 10 kamuolių. Taip pat jis atliko 6 rezultatyvius perdavimus, 4 kamuolius prarado, 1 metimą blokavo ir 1 kamuolį perėmė.

Tai buvo jo antras dvigubas dublis iš eilės ir jau aštuntas toks pasiekimas šiame sezone.

Apskritai šiame susitikime didelės intrigos nebuvo. „Pacers“ dviženklį pranašumą įgijo dar pirmoje mačo pusėje ir po ilgosios pertraukos toliau užtikrintai pirmavo, nesuteikdami šeimininkams absoliučiai jokių minčių pagalvoti apie pergalę.

Dviženklį pelnytų taškų skaičių Jutos komandoje vargais negalais perkopė vos trys krepšininkai.

Rezultatyviausias nugalėtojų gretose buvo kitas nuo atsarginių suolo pakilęs žaidėjas. Dougas McDermottas per 23 min. pelnė 21 tašką, pataikydamas 8 iš 13 savo metimų iš žaidimo.

Šiomis rungtynėmis „Pacers“ pradėjo keturių išvykos mačų seriją su Vakarų konferencijos komandomis. Kita Indianapolio krepšininkų stotelė bus Finiksas.

Rytų konferencijoje „Pacers“ šiuo metu užima 4-ąją vietą. „Jazz“ Vakarų konferencijoje yra 14-oje pozicijoje.

D. Sabonio statistikos vidurkiai vidutiniškai per rungtynes šiame sezone yra 14,4 taško ir 9,7 atkovoto kamuolio.

„Pacers”: Dougas McDermottas 21, Mylesas Turneris 16, Bojanas Bogdanovičius 15, Tyreke'as Evansas 14, Domantas Sabonis 13, Cory Josephas 13 taškų.

„Jazz”: Derrickas Favorsas 13, Rudy Gobertas 12, Joe Inglesas 10 taškų.