Per derinį du prieš du iš Victoro Oladipo kamuolį baudos aikštelėje gavusį D. Sabonį po krepšiu pasitiko Filadelfijos komandos žvaigždė J. Embiidas, tačiau galingojo varžovo nepabūgęs lietuvis atliko vieną iš įspūdingiausių dėjimų per visą savo karjerą.

Domo šuolis gerokai įaudrino „Banker‘s Life Fieldhouse“ susirinkusius žiūrovus – nepaisant po dėjimo prasidėjusios sėkmingos „76ers“ atkarpos, arenoje dar kelias minutes buvo girdimas susižavėjimo kupinas šurmulys. Tiesa, „Pacers“ tuomet turėjo pripažinti turnyro lentelės kaimynų pranašumą – Indianapolio klubas 94:100 nusileido „76ers“ krepšininkams.

Tačiau individualiu žaidimu D. Sabonis ir toliau stebina. Apie šį D. Sabonį ir jo dėjimą iš viršaus per J. Embiidą garsioje ESPN laidoje „The Jump“ kalbėjo ir NBA legendos Tracy McGrady ir Paulas Pierce'as.

Nuo atsarginių suolo kylantis lietuvis vidutiniškai per rungtynes pelno po 14,3 taško ir atkovoja 9,1 kamuolio. D. Sabonis, anot krepšinio ekspertų rimtai pretenduoja ir į geriausio NBA šeštojo žaidėjo apdovanojimą – tokio įvertinimo nėra gavęs dar nė vienas lietuvis.