Svečiai mačą atidarė laimėta atkarpa 10:2, bet graiko Giannio Antetokounmpo vedami šeimininkai netrukus atkuto, atsakė spurtu 11:0 ir perėmė dvikovos kontrolę į savo rankas.

„Bucks“ dominavo kovoje po krepšiais – 50 prieš 41 atkovotą kamuolį, be to, atliko dvigubai daugiau rezultatyvių perdavimų nei jų varžovai – 27 prieš 14.

Nuo atsarginių žaidėjų suolo pakilęs 22-ejų metų D. Sabonis per 22 minutes surinko antrą dvigubą dublį sezone: lietuvis pelnė 12 taškų (4/6 dvitaškiai, 4/4 baudos), sugriebė 13 atšokusių kamuolių, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, perėmė 1, o prarado 3 kamuolius bei prasižengė 3 kartus.

Domantas antrame kėlinyje pasižymėjo tiesiog žvėrišku dėjimu per du varžovus – Brooką Lopezą ir G. Antetokounmpo – su pražanga. Po šio epizodo lietuvis užriaumojo, o socialiniuose tinkluose jam pradėta lipdyti vampyro etiketė, nes D. Saboniui iš piršto ėmė bėgti kraujas ir jis jį čiulpė, kad nereiktų priverstinai keistis.

Pagal klasikinį skaičiavimą mūsiškis buvo naudingiausias žaidėjas „Pacers“ gretose, nes, nors Victoras Oladipo ir sumetė 25 taškus, jo taiklumas nebuvo pavydėtinas (10/23 metimai iš žaidimo), o ir perdavimų jis praktiškai nedalino – jo sąskaitoje tik 1.

Itin silpnai pasirodė pirmame ture žibėjęs kroatas Bojanas Bogdanovičius, sukrapštęs viso labo 3 taškus (0/7 metimai iš žaidimo).

Nugalėtojams, žinoma, daugiausiai nusipelnė G. Antetokounmpo su 26 taškais (12/16 dvitaškiai, 0/7 tritaškiai, 2/3 baudos) ir 15 atkovotų kamuolių. 23 taškus pridėjo Khrisas Middletonas (5/9 tritaškiai).

„Pacers“ krepšininkai galės reabilituotis jau šią naktį, kai namuose priims Bruklino „Nets“ kolektyvą.