Internetinėje platformoje Youtube pasirodžiusioje Serge'o Ibakos autorinėje laidoje apie maistą „How hungry are you?“ („Kaip labai tu alkanas?“) svečiavęsis DeRozanas savo buvusiam komandos draugui su šypsena išsakė keletą skambių pažadų.

Paklaustas apie jo laukiantį pirmąjį susitikimą su Toronto klubu, Demaras ne tik metė iššūkį „Raptors“ aukštaūgiams Ibakai ir Jonui Valančiūnui, bet ir pasiūlė afrikiečiui draugiškas lažybas:

„Turbūt pelnysiu 50 taškų. Išbauduosiu tave ir išbauduosiu JV, sakau tau. Jei tu pasimausi ant mano klaidinančio judesio, turėsi man už kiekvieną tokią klaidą sumokėti po 100 dolerių. Jei sugebėsi mane nublokuoti, tuomet 100 dolerių tau duosiu aš. Jei lažybas laimiu aš, tu visą pralaimėtą sumą turėsi sumokėti mano labdaros fondui, jei tu – aš ją sumokėsiu taviškiui“.

Buvusių komandos draugų pokalbį vainikavo Ibakos pagamintas egzotiškas patiekalas – pagal Kongo regiono receptą paruošti kirminai su ryžiais. Nors DeRozanas nesusižavėjo Serge'o kulinariniu išradingumu ir receptą palygino su populiarios JAV laidos „Baimės Faktorius“ stilistka, galiausiai naujasis „Spurs“ narys ryžosi paragauti pikantiškojo maisto.

Užbaigdamas laidą buvęs „Raptors“ lyderis pakvietė joje pasisvečiuoti garsiausią Toronto miesto reperį Drake'ą. „Drake'ai, metu tau iššūkį, atvyk į šią laidą ir paragauk bet ko, ką tau pagamins Serge'as“.

Pirmąsias tarpusavio rungtynes 2018-19 metų pirmenybėse „Raptors“ ir „Spurs“ sausio 3-ią dieną žais San Antonijaus „AT&T Center” arenoje. DeRozano ir Jakobo Poeltlo sugrįžimas į Torontą įvyks vasario 22-ąją.