Filadelfijos klubas savo sąraše turi ir daugiau kandidatų, su kuriais kalbėsis kitą savaitę. Tai – Eltonas Brandas, Nedas Cohenas, Marcas Eversley ir Alexas Ruckeris.

Nuo birželio „76ers“ generalinio vadybininko pareigas ėjo vyriausiasis komandos treneris Brettas Brownas. Pastarasis buvo priverstas imtis šio papildomo darbo po to, kai iš šių pareigų buvo nušalintas Bryanas Colangelo.

Buvusio generalinio vadybininko žmona sukėlė skandalą, kai paaiškėjo, kad ji per anonimiškai sukurtas „Twitter“ paskyras skleidė privačią informaciją apie trenerį ir žaidėjus.

Realus kandidatas į Filadelfijos klubo generalinio vadybininko pareigas buvo Darylas Morey, tačiau jis nusprendė išsaugoti savo kėdę Hjustono „Rockets“ organizacijoje.

„76ers“ generalinio vadybininko pozicija šiuo metu laikoma viena geidžiamiausių. Praėjusį sezoną komanda prasibrovė į atkrintamąsias varžybas laimėdama 52 pergales (30 pralaimėjimų).

Šį rezultatą ekipa pasiekė daugiausiai jaunųjų talentų Joelio Embiido, Beno Simmonso ir Dario Šaričiaus dėka.

A. Karnišovas „Nuggets“ generalinio vadybininko darbą gavo praėjusių metų vasarą, kai susidomėjimą juo parodė keli klubai. Jis tapo pirmuoju lietuviu, užimančiu tokias aukštas pareigas NBA klube.