Sėkmingą sezoną Niujorko „Knicks“ komandoje sužaidęs aukštaūgis su „Lakers“ susitarė dėl vienerių metų 3,5 mln. JAV dolerių kontrakto.

Pasak pranešimų, 29-erių puolėjas rinkosi iš Oklahomos „Thunder“ ir „Lakers“ pasiūlymų. Likti Niujorke atletas nebenorėjo po to, kai „Knicks“ vairą perėmė Davidas Fizdale'as.

M. Beasley gerai sutaria su didžiausia „Lakers“ žvaigžde L. Jamesu. Krepšininkai 2013-2014 metų sezone kartu gynė Majamio „Heat“ garbę.

Praėjusį sezoną NBA pirmenybėse M. Beasley per mačą vidutiniškai įmesdavo po 13,2 taško bei sugriebdavo po 5,6 atšokusio kamuolio.

Nemanja Bjelica

Pastiprinimo sulaukė ir Sakramento „Kings“ ekipa, kurios gretas papildė du laisvieji agentai – Nemanja Bjelica ir Yogi Ferrellas.

N. Bjelica jau buvo susitaręs su Filadelfijos „76ers”, tačiau vėliau persigalvojo ir pareiškė, kad ketina sugrįžti rungtyniauti į Europą.

Galiausiai serbą perkalbėjo jo tautietis, „Kings“ generalinis direktorius Vlade Divacas, kuris paaiškino puolėjui tolimesnės karjeros NBA privalumus.

Pastaruosius tris sezonus Minesotos „Timberwolves“ garbę gynęs N. Bjelica su Sakramento klubu pasirašė trejų metų 20,5 mln. JAV dolerių vertės sutartį.

30-metis praėjusį sezoną NBA pirmenybėse per mačą vidutiniškai pelnydavo po 6,8 taško ir atkovodavo po 4,1 kamuolio.

Yogi Ferrellas

Tuo metu Dalaso „Mavericks“ palikęs Y. Ferrellas su „Kings“ susitarė dėl dvejų metų 6,2 mln. JAV dolerių vertės sutarties.

25-erių įžaidėjas praėjusį sezoną per mačą vidutiniškai rinkdavo po 10,2 taško, atkovodavo po 3 kamuolius ir atlikdavo po 2,5 rezultatyvaus perdavimo.