„Lakers“ legenda M. Johnsonas papasakojo, kad prie Kalifornijoje esančio L. Jameso namo atvyko vos atsidarius NBA laisvųjų agentų rinkai – valanda anksčiau, nei buvo suplanuotas susitikimas su lygos superžvaigžde.

Gerbdamas būsimą komandos krepšininką M. Johnsonas nusprendė visą valandą prasėdėti automobilyje ir suplanuotą pokalbį pradėti numatytu laiku. Nors teko palūkėti, vienas klubo vadovų liko sužavėtas pokalbiu.

Anot M. Johnsono, jį tiesiog pribloškė L. Jameso žinios apie „Lakers“ klubą.

„Jam iš manęs apie „Lakers“ nereikėjo išgirsti nieko. Pats LeBronas pradėjo pasakoti apie kiekvieną komandos krepšininką, jų stiprybes ir silpnybes, jis situaciją žinojo netgi geriau už mane. Kalbėjomės lyg du paprasti vaikinai, mėgstantys krepšinį, abu užaugę skurdžiose šeimose, bet mėgstantys kovoti ir pasiekę savo. Tai buvo nuostabus pokalbis, dėl to aš nepaprastai gerbiu LeBroną“, – dėstė M. Johnsonas.

Pokalbis nepraėjo veltui – netrukus L. Jamesas priėmė sprendimą ir nuo ateinančio sezono vilkės „Lakers“ marškinėlius. Iki šiol Vakarų konferencijos komandoje jis žaidęs nebuvo – per karjerą 33-ejų puolėjas žaidė tik Klivlando „Cavaliers“ ir Majamio „Heat“ ekipose.

Tuo metu sirgalių tarpe L. Jameso persikėlimas į Kaliforniją kelia tikrą psichozę. Tai patvirtina įvykis viename iš valstijos miestelių: L. Jamesas savo socialinio tinklo „Twitter“ paskyroje pasidalijo „Blaze Pizza“ tinklo reklamine žinute, kurią sirgaliai suprato savaip.

Pamanę, kad nurodytu laiku pats L. Jamesas apsilankys picerijoje, „Lakers“ gerbėjai užplūdo kavinę, savo akimis norėdami pamatyti, o gal ir pabendrauti su NBA krepšininku.

Skelbiama, kad prie picerijos susirinko per tūkstantį amerikiečių.

#Lakers fans lined up hours early at @BlazePizza in Culver City, hoping to catch a glimpse of @KingJames pic.twitter.com/uH2tOvapnb— AM 570 LA Sports (@AM570LASports) July 10, 2018

Viena iš sirgalių į miestelį atvyko itin ankstų rytą ir pasirodančio L. Jameso laukė apie šešias valandas.

Pamatyti L. Jameso susirinkusiems taip ir neteko, nes superžvaigždė į „vakarėlį“ neatvyko.

Visgi picerija, kurios vienas iš savininkų yra pats krepšininkas, gerbėjus net tris valandas vaišino nemokamomis picomis – jų išdalinta per pusantro tūkstančio.

The line to get in the line at @BlazePizza in Culver City #LABron pic.twitter.com/rXVriL6rhS— AM 570 LA Sports (@AM570LASports) July 10, 2018

Tuo pet metu L. Jameso žmona pasidalijo nuotrauka, kurioje L. Jamesas įamžintas besiilsintis savo namo baseine.

Donut kill my vibe😂😂😂 #OnMaMamaWeLivin

A post shared by @ mrs_savannahrj on Jul 10, 2018 at 5:12pm PDT