Kaip tikras verslininkas, LaVaras Ballas mėgina įtikinti krepšinio specialistus ir visą Ameriką, kad jei NBA naujokų biržoje Los Andželo „Lakers“ pašauks LiAngelo, šis kartu su komandoje jau žaidžiančiu broliu Lonzo nuves legendinį klubą į NBA atkrintamąsias varžybas.

Laidos vedėjai skeptiškai žiūrėjo į birželio 21 dieną Brukline vyksiančioje NBA naujokų biržoje dalyvausiančio LiAngelo galimybes ir klausė, ką šiam davė 4 mėnesiai Lietuvoje.

Priminsime, kad kartu su jaunėliu LaMelo vidurinysis brolis vilkėjo Prienų-Birštono „Vytauto“ ir LKL lygoje vidutiniškai per rungtynes pelnė 12,6 taško.

„Žaidžiau su suaugusiais vyrais. Tai visai kitas dalykas nei žaisti su studentais. Ten galima gauti daug geresnių dalykų“, – pasakojo LiAngelo. Pastarasis kalbėjo nedaug, tad diskusijos vadžias tvirtai savo rankose laikė LaVaras Ballas.

„Pasakysiu štai ką: jei norite ką nors nuveikti ir susikoncentruoti ties kokiu nors darbu, Lietuva yra geriausia tam vieta pasaulyje. Kodėl? Nes ten nėra prekybos centrų, greito maisto restoranų ir ten šalta. Eik, ir daryk, ką reikia, grįžk į vidų pamiegoti ir vėl kitą dieną imkis to paties“, – teigė LaVaras.

„Ten nėra 12 restoranų, iš kurių reikėtų rinktis. Iki artimiausio „McDonald's“ tekdavo važiuoti valandą, o „Tango Pizza“ gamino geriausius burgerius, kokius tik teko ragauti. Niekas neblaško dėmesio ir jei nori parašyti knygą ar kažkam skirti visą dėmesį, Lietuva tam yra geriausia vieta“, – teigė Ballų šeimos galva.

LaVaras nevengė paspėlioti ir apie laisvuoju agentu vasarą tapsiančio LeBrono Jameso ateitį: „Žinau, kad tai nutiks. LeBronas yra geresnis nei Jordanas, jis geriausias kada nors žemėje žaidęs krepšininkas, todėl privalo laimėti dar pora čempionatų su kažkuria kita komanda“. Tėtušis Ballas neabejoja, kad geriausia komanda L. Jamesui būtų „Lakers“.