Kaip įprasta, išskirtinis dėmesys apžvalgoje teko „lietuviškiesiems“ Toronto „Raptors“ ir Indianos „Pacers“ klubams.

Kanados komanda pirmą kartą klubo istorijoje laimėjo pirmąsias pirmojo atkrintamųjų varžybų etapo serijos rungtynes, tačiau ar šį žingsnį jau galime laikyti paskui ekipą metai iš metų besivelkančio „atkrintamųjų varžybų nevykėlių“ statuso atsikratymu?

Kokios pagrindinės užduotys serijoje laukia Jono Valančiūno, kokiais būdais „Wizards“ gali labiausiai sumažinti lietuvio efektyvumą ir išnaudoti jo silpnąsias puses ir kuo į varžovų pastangas gali atsakyti pats JV?

Įspūdinga pergale lemiamose sezono kovose startavo ir Indianapolio krepšininkai, sugebėję išvykoje nutraukti LeBrono Jameso dvidešimt vienos pergalės pirmuose atkrintamųjų varžybų etapuose seriją.

Net 18 taškų skirtumu varžovus įveikę „Pacers“ pateikė vieną didžiausių netikėtumų, tačiau ar ši „Pelenės istorija“ gali tapti Indianos triumfu serijoje iki keturių pergalių? Ir kodėl Klivlando simbolis Jamesas šiame mūšyje grumsis ne tik dėl sezono rezultatų, bet ir dėl savo karjeros reputacijos?

Tik 4 taškus atidaromajame mače pelnęs Domantas Sabonis savo pasirdoymu nuvylė tuos, kurie susitikimo nestebėjo tiesiogiai. Kokios jo žaidimo detalės turėjo išskirtinės svarbos „Pacers“ pergalei?

Atsakymai į visus šiuos klausimus bei kitų atkrintamųjų varžybų serijų analizė žiūrovų laukia laidos vaizdo įraše. Kitą savaitę NBA gerbėjų tiesioginė transliacija lauks įprastu metu – #PirmadienįPenktą.