Pirmąsias dvejas šio sezono tarpusavio rungtynes laimėję „Thunder“ pastaruoju metu mėgavosi itin lengvu sezono grafiku ir ramiai skynė pergales prieš lygos dugne žengiančias komandas.

Pastarajame sustikime Oklahomos krepšininkai pranoko Atlantos „Hawks“ ekipą, o Russellas Westbrookas tąnakt užfiksavo 100-ąjį savo karjeros trigubą dublį.

Visiškai kitokius rezultatus „Thunder“ demonstruoja mačuose su teigiamą pergalių ir pralaimėjimų balansą turinčiais varžovais. Nuo vasario 1-osios dienos Billy Donovano auklėtiniai tokiose dvikovose iškovojo tik dvi pergales ir patyrė net šešis pralaimėjimus.

Šeimininkų siekį iškovoti pergalę gali apsunkinti dvi svarbios netektys. Gynybos ramsčiai Paulas George'as ir Stevenas Adamsas yra įtraukti į traumuotų žaidėjų sąrašą, o jų dalyvavimas rungtynėse laikomas abejotinu.

Ketvirtą vietą Vakarų konferencijoje šiuo metu užimantis Oklahomos klubas šiąnakt namuose priims lygos ekspertus geru žaidimu stebinančius Los Andželo „Clippers“.

Kalifornijos klubas vakar nusmuko į devintąją konferencijos poziciją, tačiau tokį nuoslydį jiems pelniusiame pralaimėjime Hjustono „Rockets“ ekipai Doco Riverso auklėtiniai pademonstravo kovingumą ir aukšto lygio krepšinį.

Itin svarbaus mačo tiesioginės transliacijos pradžia – 2 val. nakties Lietuvos laiku.

NBA rungtynes šį savaitgalį transliuos ir Sport1 televizija. Jų eteryje šeštadienio vidurnaktį susitiks Milvokio „Bucks“ ir Atlantos „Hawks“, o sekmadienį – Naujojo Orleano „Pelicans“ ir Bostono „Celtics“.