Per Los Andželo „Lakers“ ir „Golden State Warriors“ akistatos ilgąją pertrauką į „Staples Center“ arenos palubes bus pakelti dveji marškinėliai.

Abeji marškinėliai – vieno ir to paties žmogaus. „Lakers“ pagerbs savo ilgametį lyderį Kobe Bryantą, kuris 1996-2006 metais vilkėjo 8-uoju, o 2006-2016 metais – 24-uoju numeriu pažymėtą aprangą.

Nors ilgosios pertraukos metu rungtyniaujančios komandos turėtų ilsėtis, dabartiniai „Lakers“ nariai, o taip pat ir jų varžovai tokios šventės praleisti neketina.

„Golden State Warriors“ vyriausiasis treneris Steve‘as Kerras patikino, kad jo auklėtiniai ceremonijos metu stovės šalia aikštelės.

„Mums labai pasisekė, nes galėsime stebėti, kaip į arenos palubes pakils vieno geriausių visų laikų krepšininko maršknėliai.

Neketinu užrakinti savo žaidėjų rūbinėje ir versti juos stebėti pirmosios rungtynių dalies epizodus. Mano auklėtiniai manytų, kad pakvaišau.

Aikštelėje per pertrauką vyks labai įdomūs dalykai, todėl privalome ten būti“, – sakė NBA čempionų strategas.

20 metų NBA lygoje rungtyniavęs K. Bryantas per savo karjerą užfiksavo 25 pelnytų taškų vidurkį, penkiskart tapo lygos čempionu, dukart – finalo naudingiausiu žaidėju ir kartą – naudingiausiu reguliariojo sezono žaidėju.