Trejų metų 90 milijonų JAV dolerių vertės sutartį tarpsezonyje su Kolorado valstijos ekipa pasirašęs krepšininkas šiame sezone per šešiolika starto penkete pradėtų rungtynių pasižymėjo 15,3 taško, 6,2 atkovoto kamuolio ir 3 rezultatyvių perdavimų vidurkiais.

Prognozuojama, jog po operacijos keturis kartus iš eilės į Visų žvaigždžių rungtynes Rytų konferencijoje išrinktas žaidėjas be krepšinio turės praleisti mažiausiai tris mėnesius.

Traumą Millsapas patyrė sekmadienio rungtynėse su Los Andželo „Lakers“ klubu. Ilgosios pertraukos metu puolėjui buvo atlikti tyrimai, po kurių jis trumpam grįžo į aikštę, tačiau netrukus buvo pakeistas ir rungtynėse daugiau nebepasirodė.

Krepšininko įtaka Denverio klubo žaidimui ryškiausiai buvo juntama komandinės statistikos skaičiuose – antrą blogiausią gynybos reitingą pernai turėję „Nuggets“ šiais metais pagal šį rodiklį žengia septynioliktoje pozicijoje.

Millsapo trauma veikiausiai į starto penketo rolę pastums prieš sezoną nepasitenkinimą savo vaidmeniu komandoje išreiškusį Kennethą Fariedą bei suteiks daugiau žaidybinio laiko ispanui Juancho Hernangomezui ir kanadiečiui Trey Lylesui.

Kennethas Fariedas

Į atkrintamąsias varžybas pirmą kartą nuo 2013-ųjų metų pakliūti siekiantys „Nuggets“ šiuo metu savo sąskaitoje turi 10 pergalių ir 7 pralaimėjimus bei su Minesotos „Timberwolves“ ir Portlando „Trail Blazers“ ekipomis Vakarų konferencijos turnyrinėje lentelėje dalinasi 4-6 vietas.