„Knicks“ šiuo metu savo sudėtyje turi 15 žaidėjų su garantuotomis sutartimis, todėl vieną iš jų turės atleisti arba išmainyti. Visgi atsisveikinti su krepšininku ir vėjais paleisti pinigus neatrodo kaip logiškas variantas.

ESPN žurnalistas Ian Begley svarsto, kad tinkamiausias sprendimas Niujorko ekipai būtų du žaidėjus iškeisti į vieną arba vieną išmainyti į naujokų biržos šaukimą. Jo šaltinių žiniomis, „Knicks“ vadovai jau susisiekė su keliomis komandomis, norėdami sužinoti jų susidomėjimą M. Kuzminsku.

28-erių metų puolėjas nuo pat sezono pradžios yra „neaktyvių“ žaidėjų sąraše ir dėl tokios situacijos jau viešai išreiškė susirūpinimą.

„Žinote, esu nusivylęs, – „New York Post“ prisipažino Kūzia. – Praėjusį sezoną turėjau ir pakilimų, ir nuosmukių, bet maniau, kad pasirodžiau neblogai. Prieš šį sezoną turėjau visiškai kitokius lūkesčius, ypač po puikios vasaros su rinktine. Jaučiau, kad Europos čempionate pasirodžiau net geriau nei kai kurie NBA žaidėjai. Ir tuomet atvykau į Niujorką, kur esu neaktyvus... Esu niekas – nesu net sudėtyje, esu net neregistuojamas rungtynėms.“

Visgi neatmetama galimybė, kad jeigu nebus gauta tinkamo pasiūlymo dėl Kūzės, pagrindiniu kandidatu būti atleistu taptų Ramonas Sessionsas, Niujorke žaidžiantis už veterano minimumą (1,471,382 JAV dolerių). Tuo metu 205 cm ūgio puolėjas iš Lietuvos per šį sezoną uždirbs 3,025,035 dolerių.