28-erių vilnietis užsuko į Lietuvių klubą Klivlande ir aplankė kasmetinį Šiaurės Amerikos lietuvių fizinio auklėjimo ir sporto sąjungos (ŠALFASS) – didžiausios išeivijos sporto mėgėjų organizacijos – suvažiavimą.

Krepšininkas ilgokai bendravo su ŠALFASS nariais, fotografavosi su gerbėjais, klausėsi Eugenijaus Dicevičiaus (Augio) atliekamų dainų, skanavo lietuviškos virtuvės patiekalų. Pasak M. Kuzminsko, mėgstamiausius cepelinus būdamas JAV jis valgė pirmą kartą per dvejus metus.

Šiame sezone aikštėje dar nė karto nepasirodęs lietuvis užribyje buvo paliktas ir sekmadienį „The Q“ arenoje, kurioje praėjusiais metais debiutavo pajėgiausioje planetos lygoje.

„Po darbingos vasaros tikėjausi kitokio NBA sezono starto, tačiau svarbiausia, jog jaučiuosi per metus patobulėjęs ir žadu toliau tą daryti, kad būčiau tinkamai pasiruošęs galimybei, kuri ateis“, – socialiniame tinkle savo situaciją pakomentavo M. Kuzminskas.

Tuo metu jo komandos draugai 114:95 pranoko NBA vicečempionus „Cavaliers“ ir iškovojo antrą pergalę penktose rungtynėse.