Pagrindinė ir džiugiausia artėjančio sezono naujiena – pasikeitęs tiesioginių transliacijų laikas. Pernai NBA kovas sirgaliai galėdavo stebėti antradienio paryčiais, o šiemet jos bus perkeltos į naktį iš penktadienio į šeštadienį.

Taip tikrieji NBA gerbėjai turės patogesnes galimybes tiesiogiai ir nemokamai stebėti įdomiausias lygos žvaigždžių kovas. Jų metu nuobodžiauti neleis ir savo įžvalgomis bei žiniomis vėl dalinsis NBA guru ir komentatorius Rokas Grajauskas. Bet net ir tie, kurie negalės stebėti tiesioginių rungtynių transliacijų, visą savaitgalį turės galimybę prie kavos puodelio peržiūrėti jų vaizdo įrašus.

Pirmoji transliacija – jau šį savaitgalį. Spalio 21-ąją 2 val. nakties žiūrovai galės įvertinti iš esmės atsinaujinusio NBA vicečempiono Klivlando „Cavaliers“ klubo pajėgumą. Superžvaigždžių LeBrono Jameso, Dwyane'o Wade'o, Derricko Rose'o, Kevino Love'o, Isaiah Thomaso perpildytai Tyronno Lue kariaunai iššūkį mes antžmogio iš Graikijos Giannio Antetokounmpo vedama Milvokio „Bucks“ ekipa.

Spalio 28 dieną nuo 3 val. sirgaliai galės savo akimis stebėti, kaip lipdosi naujasis super-trio – praėjusio sezono MVP Russellas Westbrookas ir du geidžiamiausi vasaros turgaus pirkiniai Carmelo Anthony bei Paulas George'as. Jų atstovaujamas Oklahomos „Thunder“ klubas susigrums su vasara taip pat kaip reikiant pasistiprinusia Minesotos „Timberwolves“ komanda.

Iš viso vien per reguliarųjį sezoną DELFI parodys net 24 NBA mačų tiesiogines transliacijas.

Praėjusiame sezone sulaukėme didelio gerbėjų aktyvumo dalyvaujant specialiuose konkursuose feisbuke, todėl dabar jų rengsime vis daugiau, o be NBA atributikos ir vaizdo žaidimų bus galima laimėti net kelionę į NBA rungtynes. Be to, visiems Lietuvos NBA gerbėjams bus suteikta proga susirinkti į vieną vietą ir kartu mėgautis geriausiomis pasaulio krepšinio kovomis.

Tradiciškai DELFI NBA kanale bus galima rasti išskirtinių interviu, rungtynių aprašymų, komentarų ir vaizdo santraukų, neįprastu kampu užfiksuotų Jono Valančiūno, Domanto Sabonio ir Mindaugo Kuzminsko žaidimų epizodų, R. Grajausko repu įgarsintą gražiausių Lietuvos krepšininkų epizodų penketuką bei Roko ir Ryčio Kazlausko lygos apžvalgas.

O vyšnele ant NBA turinio torto taps atnaujintas puslapio dizainas, kurį skaitytojai galės įvertinti jau netrukus.

Oficialiai NBA sezonas startavo naktį iš spalio 17-os į 18-ąją Lietuvos laiku.