Pranešama, kad K. Irvingas savo norą palikti Klivlandą jau išsakė susitikime su klubo vadovais.

To nepaneigė ir krepšininko agentas Jeffas Wechsleris.

„Mes su Kyrie turėjome susitikimą su klubo vadovais ir kartu apsvarstėme ateities scenarijus, galimą krepšininko vaidmenį komandoje. Tačiau aš nenorėčiau atskleisti, kas buvo kalbama konkrečiai – tai privatus reikalas“, – agentas teigė ESPN žurnalistui Adrianui Wojnarowskiui.

Skelbiama, kad informuotas apie K. Irvingo norą palikti komandą L. Jamesas buvo nuliūdintas. Apie tai jau informuoti ir kiti komandos nariai.

Pats K. Irvingas, kuris „Cavaliers“ rungtyniauja nuo 2011-ųjų, apie savo ateitį užsiminė mįslingai.

„Tai vasaros metas, NBA lygoje gali nutikti visko“, – „Sports Illustrated“ cituoja krepšininką.

Manoma, kad papildomą K. Irvingo nepasitenkinimą galėjo sukelti faktas, jog klubas atleido generalinį vadybininką Davidą Griffiną, su kuriuo 25-erių metų australų kilmės amerikietis palaikė labai bičiuliškus santykius.

Neoficaliai kalbama, kad K. Irvingas komandoje nori ryškesnio vaidmens ir lyderio rolės. O šiuo metu ji neišvengiamai priklauso ryškiausiam klubo veidui L. Jamesui, kartu su kuriuo K. Irvingas 2016-aisiais pirmą kartą tapo NBA čempionu.

Praėjusį sezoną K. Irvingas demonstravo solidžiausius statistinius rodiklius per savo karjerą – vidutiniškai pelnė po 25,2 taško ir atliko po 5,8 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes, o tritaškius metė 40,1 proc. taiklumu.