ESPN skelbia, kad Bruklino klubas sutiko perimti D. Carrollo kontraktą, kuriame dar liko dveji metai ir 30 mln. JAV dolerių. „Raptors“ taip pat pridėjo 2018 metų pirmo ir antro rato NBA naujokų biržos šaukimus.

Jokia staigmena tai, kad Toronte rungtyniavęs aukštaūgis keliaus į Brukliną. Prasčiausią rezultatą pernai užfiksavusiam NBA klubui vadovauja Kenny Atkinsonas, 2012-2016 metais dirbęs vyriausiojo trenerio asistentu Atlantos „Hawks“ klube ir iš tų laikų puikiai pažįstantis kovingąjį krašto puolėją D. Carrolą.

Be to, „Raptors“ klubas buvo priverstas sumažinti savo išlaidas žaidėjams ir savo algų kepurėje atlaisvinti 30 milijonų JAV dolerių, kurie buvo reikalingi pratęsiant sutartis su klubo lyderiu Kyle'u Lowry ir Serge'u Ibaka.

Šiuo metu Kanados klube – net penki aukštaūgiai, galintys žaisti vidurio puolėjo pozicijoje: J. Valančiūnas, Serge'as Ibaka, Jakobas Poeltlas, Lucas Nogueira ir iš Bruklino atvyksiantis naujokas J. Hamiltonas.

Praėjusį sezoną aukštaūgis Brukline vidutiniškai žaidė po 18 minučių, rinko po 6,9 taško ir atkovojo po 4,1 kamuolio.

Toronto „Raptors“ krepšinio klubas šią vasarą jau atliko pagrindinius sudėties komplektacijos darbus. Kanadiečiai pratęsė kontraktus su Kyle‘u Lowry (treji metai, 90 milijonų JAV dolerių) ir Serge‘u Ibaka (treji metai, 65 milijonai) bei atsisveikino su atitinkamai į Oklahomos „Thunder“ ir Hjustono „Rockets“ išvykusiais Patricku Pattersonu ir P.J. Tuckeriu.