Po rytinės treniruotės pirmadienį „Raptors“ treneris D. Casey sulaukė klausimo apie pasikeitusį J. Valančiūno statusą ir kaip jam sekėsi su tuo tvarkytis.

Paskutinėse rungtynėse Milvokyje 24 metų 213 cm vidurio puolėjas dvikovą pradėjo sėdėdamas ant atsarginių žaidėjų suolo. Tiesa, aikštėje lietuvis gavo specialią užduotį ir sėkmingai su ja susitvarkė.

„Jis elgėsi profesionaliai. Jonas išliko pozityvus ir vakar, ir šiandien. Jis labai profesionalus žaidėjas. Toks jis visąlaik ir buvo. Jis puikiai suvokė situaciją“, – gražių žodžių JV negailėjo strategas.

Prieš pirmadienio rungtynes D. Casey kalbėjo, kad kiekvienos rungtynės turi skirtingą istoriją, o NBA atkrintamosiose varžybose apie atsipalaidavimą negali būti nė kalbos.

„Nėra tokio dalyko kaip sekasi vienai komandai ar sekasi kitai komandai. Jie parodė, kad gali laimėti mūsų arenoje, mes parodėme, kad galime įveikti juos Milvokyje. Privalome eiti ir žaisti turėdami tikslą, taip kaip pastarosiose rungtynėse“, – komentavo jis.

„Atkrintamosiose varžybose negali atsipalaiduoti. Turi eiti tiksliai tiesia linija. Tai nauja diena ir nauja dvikova, pamirškite, kas nutiko blogo ar gero paskutinėse rungtynėse“. Turime būti pasirengę ir negalime atsipalaiduoti“, – teigė „Raptors“ treneris.

NBA atkrintamųjų varžybų serija:

Balandžio 15 diena: „Raptors“ – „Bucks“ 83:97

Balandžio 18 diena: „Raptors“ – „Bucks“ 106:100

Balandžio 20 diena: „Bucks“ – „Raptors“ 104:77

Balandžio 22 diena: „Bucks“ – „Raptors“ 76:87

Balandžio 24 diena: „Raptors“ – „Bucks“ ?:?

Balandžio 27 diena: „Bucks“ – „Raptors“ ?:?

Balandžio 29 diena: „Raptors“ – „Bucks“ ?:?