Mindaugo Kuzminsko komandos draugas Niujorke Carmelo Anthony šiuo metu turi daugiau rūpesčių ne dėl to, kur kitą sezoną žaisti, o dėl skyrybų su savo žmona Lala Anthony. Kaip tvirtina amerikiečių spauda, po 7 metų bendro gyvenimo pora nutarė pasukti skirtingais keliais.

Lala Anthony

Aktorė ir televizijos garsenybė 37 metų Lala su 32 metų „Knicks“ puolėju auginanti 10-ies metų sūnų Kiyaną nutarė išsikraustyti. Teigiama, kad santykių krizę abu išgyvena jau seniai.

2010 metais vykusiose poros vestuvėse dalyvavo tokios garsenybės kaip LeBronas Jamesas, Spike'as Lee, Serena Williams, Ciara, Kim Kardashian, Amar'e'as Stoudemire'as, Ludacris, Kelly Rowland ir kiti. Lala su krepšininku draugavo nuo 2004 metų.

Lala dirbo MTV ir buvo laidos „Total Request Live“ dalis. 2014 metais ji išleido didelio populiarumo sulaukusią knygą „The Love Playbook“.

Jei kas vadinamas NBA lygoje karaliumi, tai tik LeBronas Jamesas. Klivlando „Cavaliers“ žvaigždės karalienė – Savannah Brinson. Pora augina tris vaikus.

2013 metais abu oficialiai partnerystę įtvirtino santuoka.

LeBronas Jamesas ir Savannah Brinson

Gražuolė Jordan Craig pačiupo vieną geriausiai apmokamų NBA sunkiojo krašto pozicijos puolėjų Tristaną Thompsoną. Tiesa, jų romanas truko neilgai.

Modelis J. Craig praėjusių metų pabaigoje liko viena.

„Cavaliers“ žaidėjas T. Thompsonas šiuo metu iš proto eina dėl Khloe Kardashian. 32 metų buvusi kito krepšininko Lamaro Odomo žmona yra garsiųjų Kardashian klano atstovių Kourtney ir Kim sesuo.

Klivlando gynėjas J.R. Smithas džiaugiasi savo antrąja puse Jewel Harris. Pora 2016 metų rugpjūtį atšventė vestuves.

Los Andželo „Clippers“ puolėjas DeAndre Jordanas draugauja su modeliu Amber Alvarez.

Blondinė Kendra Shaw krito į akį Los Andželo „Lakers“ žaidėjui Juliui Randle'ui. Pora augina vaiką.

Dalaso „Mavericks“ puolėjas Harrisonas Barnesas šalia savo sužadėtinės Brittany Johnson jaučiasi tarsi danguje.

„Golden State Warriors“ žvaigždė Stephenas Curry su savo žmona Ayesha Curry susipažino dar vaikystėje, smėlio dėžėje.

Pora susituokė 2011 metais ir augina dvi dukteris.

Vokietijos krepšinio vunderkindo Dirko Nowitzkio širdies dama – Jessica Olsson. Švedė kilusi iš sportiškos šeimos – abu jos broliai Martinas ir Marcusas yra profesionalūs futbolininkai.

Jessica Olsson ir Dirkas Noiwitzkis

„Mavericks“ žaidėjas J.J. Barea pasiekė žvaigždes. Gynėjas iš Puerto Riko vedė buvusią šios šalies „Mis Visatą“ Vivianą Ortiz Pastraną. 2011 metais tarp pasaulio gražuolių ji užėmė 16-ą vietą.

Pernai pora kovą susilaukė dukros Paulinos, o rugpjūtį susituokė.

Dėmesio sulaukė ir „Cavaliers“ žaidėjo Imano Shumperto žmona Teyana Taylor. Įspūdingų formų moteris 2015 metais pagimdė krepšininkui dukterį.

Kitas Klivlando ekipos puolėjas Kevinas Love'as draugauja su super modeliu Kate Bock. 24 metų kanadietė ant podiumo yra demonstravus „Victoria's Secret“ produkciją.

Dar vienas „Victoria's Secret“ modelis Toni Garrn 2015 metais apsuko galvą Memfio „Grizzlies“ žaidėjui Chandleriui Parsonsui.

Tiesa, buvusi Holivudo žvaigždės Leonardo DiCaprio draugė ir krepšininkas praėjusių metų pabaigoje savo draugystę nutraukė.

Tikra pora garsenybė – Dwyane'as Wade'as ir 44 metų aktorė Gabrielle Union. Abu susitikinėti pradėjo 2009 metais, tačiau savo santykius santuokos įžadais sutvirtino tik 2014 metais. G. Union prieš tai buvo ištekėjusi už NFL amerikietiško futbolo žaidėjo Chriso Howardo.

Po beveik 6 metų draugystės ir skyrybų su amerikiečių aktore Eva Longoria prancūzas Tony Parkeris galiausiai surado savo tikrąją meilę. 2011 metais „Spurs“ įžaidėjas pradėjo susitikinėti su Axelle Francine. Su prancūzų žurnaliste jis susituokė 2014 metais ir augina du sūnus.

Tony Parkeris ir Axelle Francine

Alo Horfordo širdies reikalus tvarko buvusi „Mis Visata“ Amelia Vega. Du vaikus auginanti pora susituokė 2011 metais gimtojoje Dominikos Respublikoje.

Tarp gražiausių NBA žaidėjų antrųjų pusių negalime nepaminėti Jono Valančiūno žmonos Eglės. 2013 metais vestuves atšventusi pora dabar Toronte augina sūnų Joną.

Grožiu kitoms NBA žvaigždžių antrosioms pusėms nė kiek nenusileidžia Mindaugo Kuzminsko širdies draugė Eglė Andreikaitė. Penkerius metus romantiškus santykius puoselėjanti pora gyvena Niujorke. Eglė – buvusi baleto šokėja, vėliau prisijungusi ir prie „Lietuvos ryto“ komandos šokėjų grupės.