Iki ketvirto kėlinio pabaigos likus žaisti 9,9 sek. „Hawks“ pirmavo 104:102, bet kamuolį savo rankose turėjo svečiai iš Niujorko. Ir Carmelo Anthony nepasišiukšlino – prasiveržęs po krepšiu išlygino rezultatą. Tiesa, varžovams buvo likusios dar 2,6 sek., bet jiems taiklaus metimo atlikti nepavyko ir komandoms teko žaisti pratęsimą.

Jo pabaigoje didvyrio vaidmens vėl ėmėsi C. Anthony – likus žaisti 6,9 sek. veteranas vėl išlygino rezultatą ir išplėšė antrąjį pratęsimą.

Jame visus svečių taškus rinkęs C. Anhtony tiksint paskutinėms sekundėms prasižengė šeštąjį kartą. Likus žaisti 12,9 sek. „Hawks“ buvo priekyje 123:120, bet „Knicks“ ir vėl išsigelbėjo – Courtney Lee pataikė iš toli.

Trečiajame pratęsime likus žaisti 9,6 sek. C. Lee sumetė du baudų metimus, bet čia pat Dennisas Schroderis atliko aštrų reidą po krepšiu (130:130). Per 3 sek. „Knicks“ pergalingo metimo neatliko, todėl nugalėtojui išaiškinti prireikė dar penkių papildomų minučių.

Ir po 68 minučių galiausiai paaiškėjo geresnė ekipa. Ja tapo „Hawks“, paskutinėmis akimirkomis sužaidusi kur kas solidžiau. Tiesa, nedaug trūko ir iki penktojo pratęsimo – su sirena iš toli nepataikė C. Lee.

J. Hornacekas šiame turėjo verstis be savo pagrindinio įžaidėjo Derricko Rose'o, kuris žaisti negalėjo dėl pasuktos čiurnos.

Ši pergalė leido Atlantos klubui laimėti šio NBA sezono tarpusavio rungtynių seriją rezultatu 3:1.

Ant suolo mačą pradėjęs Mindaugas Kuzminskas iš viso aikštelėje praleido 36 minutes, per kurias surinko 13 taškų (4/6 dvit., 1/7 trit., 2/3 baud. met.), 4 atkovotus ir 1 perimtą kamuolį, bloką ir 4 rezultatyvius perdavimus, taip pat klaidą ir pražangą.

„Hawks“: Paulas Millsapas 37 (19 atk. kam.), Kentas Bazemore'as 24, Dennisas Schroderis 23 (15 rez. perd.), Hwightas Howardas (13 atk. kam.) ir Timas Hardaway Jaunesnysis (8 rez. perd.) po 19 taškų.

„Knicks“: Carmelo Anthony 45 (18/36 metimai iš žaidimo), Brandonas Jenningsas 18 (11 rez. perd.), Courtney Lee 17, Kristapas Porzingis ir Justinas Holiday po 15, Mindaugas Kuzminskas 13 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)