Lietuvis ant parketo praleido 12 min., per kurias atakavo vien tik iš trijų taškų zonos – atliko net 5 tolimus metimus, iš kurių realizavo du. Visgi abu tritaškiai buvo pataikyti per paskutines dvi mačo minutes, kai rungtynių baigtis seniai buvo nulemta.

6 taškai – antros pagal rezultatyvumą šiame sezone D-Mo rungtynės sugrįžus į NBA lygą.

Taip pat aukštaūgis atkovojo 2 kamuolius ir blokavo 1 – Luiso Scola – metimą.

Tačiau visa tai šiose rungtynėse negalėjo nieko pakeisti, nes šeimininkams jos tapo tikru košmaru – lyg iš natų žaidusi „Nets“ komanda iki pastarojo mačo buvo pralaimėjusi net 11 kartų iš eilės, tačiau ant varžovų išsiliejo būtent Naujajame Orleane.

„Nets“ ekipa, kuri nuo varžovų pabėgti įstengė jau antrajame kėlinyje, šiame mače tritaškius metė net 50 proc. taiklumu (15/30).

Tuo metu „Pelicans“ ekipa, kurioje D. Motiejūnas buvo trečias pagal išmestų tritaškių skaičių, pataikė 11 iš 34 tolimų metimų (32,4 proc.).

Slogučiu susitikimas tapo ir „Pelicans“ lyderiui Anthony Davisui, kuris neužbaigė rungtynių dėl trečiajame kėlinyje patirtos kojos traumos.

Tiesa, kai puolėjas paliko aikštę, šeimininkai jau atsiliko triuškinamu skirtumu. Nepaisant to, kad žaidė sąlyginai mažai – tik 27 min., A. Davisas buvo rezultatyviausias šeimininkų žaidėjas ir pelnė 22 taškus bei atkovojo 9 kamuolius.

Rezultatyviausi nugalėtojų gretose buvo po 23 taškus surinkę Brookas Lopezas ir kroatas Bogdanas Bogdanovičius.

„Pelicans“: Anthony Davisas 22 (9 atk. kam.), Dante Cunninghamas 14, Terrence'as Jonesas 13, Buddy Hieldas 11 taškų.

„Nets“: Brookas Lopezas 23, Bogdanas Bogdanovičius 23, Caris LeVertas 17, Luisas Scola 14 taškų.

Kitos rungtynės Naujojo Orleano krepšininkams taip pat nežada nieko gero. Nors jie ir vėl žais namuose, į svečius pas D-Mo ir kompaniją atvyksta NBA čempionai Klivlando „Cavaliers“ krepšininkai su LeBronu Jamesu priešakyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)