„Nekeliu sau labai aukštų tikslų, tačiau būtų šaunu naujame klubiniame sezone pakartoti 2016-ųjų pasiekimus. Pavyzdžiui, su CSKA laimėti visus turnyrus. O tarptautiniame rinktinių lygyje aš norėčiau galų gale žengti žingsnį į priekį ir laimėti Europos čempionato aukso medalius“, – M. Teodosičiaus žodžius cituoja serbų portalas „Alo“.

CSKA komandoje M. Teodosičius jau tapo tikru simboliu, tačiau ateinančią vasarą jo kontraktas su Armijos sporto klubu baigiasi. Į klausimą, ką planuoja daryti, M. Teodosičius atsakė aiškiai.

„Aš jau buvau užsiminęs, kad noriu žaisti NBA, ir tai greičiausiai įvyks. Tik pasižiūrėsime, kada tiksiai ir kaip. O komandos draugams Serbijos rinktinėje manęs įkalbinėti tikrai nebereikia – jie jau žino, kad aš to noriu“, – šyptelėjo Milošas.

M. Teodosičiaus retorika NBA lygos atžvilgiu vis švelnėja. Prieš keletą metų kalbėjęs, kad nemato prasmės keltis už Atlanto, pernai jis jau prabilo apie tai, kad norėtų išbandyti jėgas šioje lygoje, tačiau tik tokioje komandoje, kuri tikrai norės jo paties ir suteiks jam žaidimo laiko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)