Laimėtojai

Aleksandra Orlauskaitė
Rita Grigauskienė
Anželika Salkovskienė

Dovanų kuponai Jums išsiųsti el. paštu.

***

Nors puikiai žinoma, kad sveikatą pravartu tikrintis profilaktiškai, tačiau daugiau nei pusė žmonių to nedaro... Teisinamasi laiko stoka ar įpročio varstyti gydytojo kabineto duris, kai nėra kuo skųstis, nebuvimu.

Tačiau medikai pastebi, kad profilkatiškai sveikatą tikrinančių žmonių pamažu daugėja. Vis didesnis skaičius žmonių suvokia, kad tai – puikus būdas išsaugoti savo sveikatą, sutaupyti laiko, pinigų ir galbūt pailginti gyvenimą.

Užpildykite anketą ir laimėkite 50 eurų kuoponą, kurį galėsite išleisti medicinos ir chirurgijos centre „Northway“.

„Mums svarbus kiekvienas žmogus. Nuo pat pirmos dienos dirbame Jums. Sergantiems, sveikiems – visiems. Aktyviai užsiimame ligų prevencija, esame įkūrę sveikatingumo centrą, tiksliai ir operatyviai diagnozuojame ligą ir skiriame būtiniausią gydymą – tiek medikamentinį, tiek operacinį, o sveikstantiems siūlome kokybišką reabilitaciją.

Kruopščiai ir atsakingai renkame savo komandą, ypatingą dėmesį skiriame paslaugų kokybei ir saugumui, nuolat investuojame į medicinos įrangą bei kitas moderniąsias technologijas. Specializuojamės dienos chirurgijos srityje, atliekame įvairių operacijų, kurioms taikome sveikatą tausojančius chirurginius metodus. Pacientai tai ypač vertina, nes intervencija į organizmą būna minimali, o pooperacinis laikotarpis lengvas ir trumpas. Mažai invazyvios operacijos yra intervencinės medicinos ateitis, todėl šią sritį ketiname ir toliau plėsti bei stiprinti“, - sako centro generalinė direktorė Diana Bumelytė.

Dovanų kuponus įteiksime 3 konkurso dalyviams.