Nepasitikėjimas, apimantis manant, kad turimas penis yra kažkoks per menkas, – toli gražu ne retas reiškinys. Kaip teigiama leidinio „Men‘s Health“ publikacijoje, galybė vyrų slapčia pasvajoja apie didesnį penį, o kai kurie net ryžtasi giliai abejotiniems metodams, žadantiems tikrus stebuklus.

Urologė, dubens organų specialistė ir seksologė Rena Malik asmeniniame „YouTube“ kanale paviešino vaizdo įrašą, kuriame detaliai aiškina, kaip, neperžengiant sveiko proto ribų ir jokiu būdu nerizikuojant sveikata, pasiekti, kad penis atrodytų ilgesnis.

Patrumpinkite gaktos plaukus

„Ypač stori, šiurkštūs ir tankiai želiantys gaktos plaukai gali paslėpti nemenką dalį penio, – aiškina R. Malik. – Jeigu plaukų neliktų, penis iš karto atrodytų ilgesnis.“

Pasistenkite sulieknėti

R. Malik primena, kad penio akytkūnis nusitęsia giliai į dubens sritį – užeina už gaktikaulio ir pasiekia tarpkojį. Augant kūno masei toje srityje neišvengiamai kaupiasi riebalai, o iš po storų riebalų klosčių kyšantis penis atrodo mažesnis, nei yra iš tikrųjų.

Išmokite valdyti stresą

„Lygiųjų penio raumenų būsena priklauso nuo to, ką vadiname adrenalino kontrole. Tai reiškia, kad pakilus adrenalino lygiui (o tai įvyksta patiriant stresą, nerimą), lygieji raumenys susitraukia ir penis automatiškai sutrumpėja“, – aiškina R. Malik.

Anot specialistės, jeigu kasdien patiriamo streso ir nerimo sumažėtų, tie raumenys gali atsipalaiduoti.

Svarbus veiksnys – erekcija

Reguliariai patiriant erekciją į penio audinius reguliariai priplūsta kraujo. Kai erekcijų nebelieka, gali gerokai nusmukti deguonies lygis tuose audiniuose ir sumažėti jų elastingumas.

Baigdama R. Malik sako štai ką: „Jokie vaistai, žolelių papildai ar kremai penio nepadidins, todėl sunkiai uždirbamus pinigus pataupykite kam nors kitam.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)